Dromenvanger

15,95

Dromenvangers komen oorspronkelijk uit Noord-Amerika waar ze werden gemaakt door Indianen. Ze bestaan uit een ring waar een met draad geweven ‘web’ tussen gespannen is. In het midden van dit web zit een gat, vaak met een kraal en onder aan de ring hangt altijd een veer. De veer vertegenwoordigt het element lucht en symboliseert het leven.
Hang de dromenvanger op een plek boven het bed waar hij ’s ochtends de eerste zonnestralen kan opvangen. De nare dromen worden hierin opgevangen en vernietigd door de eerste stralen zonlicht. Een leuke of betekenisvolle droom volgt zijn weg naar de kraal middenin het web om van daaruit de persoon die onder de dromenvanger ligt te bereiken.

Ik maak dromenvangers vanuit afstemming, dit betekent dat ik kijk naar de persoon en welke kleuren, stenen en veren hier bij passen. Zo ontstaat een unieke dromenvanger speciaal voor jou!
Uiteraard kan ik deze mooie dromenvangers ook voor iemand anders maken om als cadeau te geven! Stuur dan even de naam en eventueel een foto mee van de persoon waaraan je het wilt geven.

Let op, de dromenvanger op de afbeelding dient dus slechts als voorbeeld!

Categorie:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dromenvanger”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *