Energetische therapie is het overbrengen van kosmische of universele energie, waarbij het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfgenezend vermogen van de mens centraal staat. Alles wat leeft maakt gebruik van universele levensenergie, de kanalen waardoor deze energie van nature door ons lichaam stroomt zijn bij veel mensen geblokkeerd waardoor de levensenergie niet of moeilijk kan stromen

Als energetisch therapeut in opleiding werk ik vanuit een holistische visie, dat wil zeggen dat ik de mens zie als een geheel van verschillende niveau’s. Alles is met elkaar verbonden, een klacht of ziekte geeft aan dat de harmonie verstoord is. Energetische therapie is erop gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen.

Bijvoorbeeld als je langdurig uit balans bent op het mentale vlak door stress kan dit leiden tot emotionele onbalans, uiteindelijk zal dit zich in je lichaam manifesteren in de vorm van pijnklachten of ziekte. Door gebruik te maken van verschillende energetische therapievormen zoals, aura- en chakra healing, edelsteentherapie en Bachbloesems proberen we het evenwicht te herstellen waardoor de levensenergie weer kan gaan stromen.

Deze vorm van natuurgeneeskunde is een veilige aanvullende behandeling naast reguliere of alternatieve therapieën. Wel wordt aangeraden van te voren een huisarts of specialist te bezoeken voor juiste diagnostiek.

Hoe werkt het?

Via het contactformulier kun je je aanmelden, ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen. Aan de hand van dit gesprek bespreken we de mogelijkheden en welke therapievorm het beste bij jou past.

Copyright © 2018. All rights reserved.
Terug