Creatieve coaching

Met beeldende coaching proberen we door middel van creativiteit vorm te geven aan een vraag of een thema in je leven waar je aan wilt werken. Dit is creativiteit in de breedste zin van het woord, ik bied werkvormen aan en er zijn verschillende materialen beschikbaar om een beeld mee te creëren.

Vanuit dit beeld gaan we samen op zoek naar de antwoorden of inzichten die het creatieve proces en het gemaakte werkstuk ons laten zien. Alle antwoorden zitten in onszelf en door creatief bezig te zijn haal je dit naar boven. Ik help je om de inzichten te vertalen naar concrete acties die je verder kunnen helpen in je proces.

Daarom hoef je bij creatieve coaching niet ‘mooi’ te kunnen schilderen of tekenen, het ervaren en bezig zijn staat voorop. Deze coaching is daarom geschikt voor jong en oud met diverse hulpvragen.

Hoe werkt het?

Via het contactformulier kun je je aanmelden, ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen. Aan de hand van dit gesprek bespreken we hoe de sessies eruit gaan zien.

Copyright © 2018. All rights reserved.
Terug